Speciaal teken

Staat de gebruiker toe om karakters in te voegen vanuit de reeks symbolen van de geïnstalleerde lettertypen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Speciale tekens.

Klik op de werkbalk Standaard of de werkbalk Invoegen op

Pictogram

Speciale tekens

Als u klikt op een teken in het dialoogvenster Speciale tekens wordt een voorbeeld en de overeenkomende numerieke code voor het teken weergegeven.

Lettertype

Selecteer een lettertype om de speciale tekens die eraan gekoppeld zijn, weer te geven.

Deelverzameling

In dit geval selecteert u een Unicode categorie voor het huidige lettertype. De tekens van de geselecteerde categorie worden getoond in het tekenselectieveld.

Tekenselectieveld

Klik op het/de speciale teken(s) dat/die u wilt invoegen en klik dan op Invoegen.

Recente tekens

Geeft de speciale tekens weer die onlangs zijn ingevoegd.

Favoriete tekens

Geeft de speciale tekens weer die zijn gekozen met de knop Aan favorieten toevoegen. Er kunnen maximaal 16 speciale tekens als favoriet worden opgeslagen.

tip

Dubbelklik op een speciaal teken om het in het document in te voegen.