Volledig scherm

Toont of verbergt de menu's en werkbalken in Writer of Calc. Klik op de knop Volledig scherm aan/uit of druk op Esc om de modus voor volledig scherm af te sluiten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Volledig scherm

Volledig scherm

Vanaf het toetsenbord:

+Shift+J

In Writer en Calc, kunt u ook de toetscombinatie +Shift+J gebruiken om tussen de weergave normaal en volledig scherm te wisselen.

note

U kunt nog steeds sneltoetsen gebruiken in de modus Volledig scherm, ook al zijn de menu's niet beschikbaar.

Help ons, alstublieft!