Documenten vergelijken

Vergelijkt het huidige document met een door u geselecteerd document. De inhoud van het geselecteerde document is gemarkeerd als verwijdering in het dialoogvenster dat verschijnt. Indien gewenst kunt u de inhoud van het geselecteerde bestand in het huidige document invoegen door de relevante verwijderde items te selecteren, op Verwerpen te klikken en vervolgens op Invoegen te klikken.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bewerken - Wijzigingen bijhouden - Document vergelijken.

Versies van een document vergelijken