Document vergelijken

Vergelijkt het huidige document met een door u geselecteerd document. De inhoud van het geselecteerde document is gemarkeerd als verwijdering in het dialoogvenster dat verschijnt. Indien gewenst kunt u de inhoud van het geselecteerde bestand in het huidige document invoegen door de relevante verwijderde items te selecteren, op Verwerpen te klikken en vervolgens op Invoegen te klikken.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bewerken - Wijzigingen bijhouden - Documenten vergelijken.

Klik op de werkbalk Wijzigingen bijhouden

Pictogram Documenten vergelijken

Documenten vergelijken

Versies van een document vergelijken