Eigenschappen van zwevend kader

Wijzigt de eigenschappen van het geselecteerde zwevende kader. Zwevende kaders werken goed wanneer deze een HTML-document bevatten en wanneer deze worden ingevoegd in een ander HTML-document.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Selecteer een frame en kies Bewerken - OLE-object - Eigenschappen.

Open het contextmenu van een geselecteerd frame en kies Eigenschappen.

Naam

Voer een naam voor het zwevende kader in. De naam mag geen spaties of speciale tekens bevatten, en mag niet met een onderstrepingsteken ( _ ) beginnen.

Inhoud

Voer het pad en de naam van het bestand in dat u in het zwevende kader wilt weergeven. U kunt ook op de knop ... klikken en het bestand zoeken dat u wilt weergeven. U kunt bijvoorbeeld het volgende invoeren:

Bladeren

Zoek het bestand dat u in het geselecteerde zwevende kader wilt weergeven en klik vervolgens op Openen.

Schuifbalk

Voeg een schuifbalk aan het geselecteerde zwevende kader toe of verwijder hem.

Aan

Geeft de schuifbalk weer voor het zwevende frame.

Uit

Verbergt de schuifbalk voor het zwevende frame.

Automatisch

Markeer deze optie als het actieve zwevende frame een schuifbalk kan bevatten wanneer dit nodig is.

Rand

Toont of verbergt de rand van het zwevende kader.

Aan

Toont de de randen van het zwevende frame.

Uit

Verbergt de randen van het zwevende frame.

Vulling

Definieer de hoeveelheid ruimte die tussen de rand van het zwevende kader en de inhoud ervan moet worden vrijgelaten, op voorwaarde dat de documenten binnen en buiten het zwevende kader HTML-documenten zijn.

Breedte

Voer de hoeveelheid horizontale ruimte in die u tussen de rechter- en linkerranden van het zwevende kader en de inhoud van het kader wilt vrijlaten. De documenten binnen en buiten het zwevende kader moeten HTML-documenten zijn.

Standaard

Past de standaard horizontale afstand toe.

Hoogte

Voer de hoeveelheid verticale ruimte in die u tussen de boven- en onderrand van het zwevende kader en de inhoud van het kader wilt vrijlaten. De documenten binnen en buiten het zwevende kader moeten HTML-documenten zijn.

Standaard

Past de standaard verticale afstand toe.