Navigator voor hoofddocumenten

In een Hoofddocument, kunt u in de Navigator schakelen tussen de normale weergave en de modelweergave.

De Navigator geeft de belangrijkste onderdelen van het hoofddocument weer. Als u de muisaanwijzer op een naam van een subdocument in de lijst plaatst, wordt het volledige pad van het subdocument weergegeven.

De modelweergave in de Navigator geeft de volgende pictogrammen weer:

Wissel naar modelweergave

Schakelt tussen modelweergave en normale weergave.

Pictogram

Wissel naar modelweergave

Bewerken

Bewerk de inhoud van het onderdeel dat in de lijst van de Navigator is geselecteerd. Als de selectie een bestand is, wordt het bestand voor bewerking geopend. Als de selectie een index is, wordt het dialoogvenster Index geopend.

Pictogram

Bewerken

Bijwerken

Klik hierop en kies de inhoud die u wilt bijwerken.

Pictogram

Bijwerken

Selectie

Werkt de inhoud van de selectie bij.

Indices

Werkt alle indices bij.

Koppelingen

Werkt alle koppelingen bij.

Alles

Werkt alle inhoud bij.

Koppeling bewerken

Deze opdracht wordt gevonden door met de rechtermuisknop op een ingevoegd document in de Navigator te klikken. Wijzigt de koppelingseigenschappen voor het geselecteerde bestand.

Invoegen

Voegt een bestand, een index of een nieuw document in het hoofddocument in.

tip

U kunt ook bestanden in het hoofddocument invoegen door een bestand van uw bureaublad te slepen en het in de modelweergave van de Navigator neer te zetten.

Pictogram

Invoegen

Index

Voegt een index of een inhoudsopgave in het hoofddocument in.

Bestand

Voegt een of meerdere bestaande bestanden in het hoofddocument in.

Nieuw document

Maakt en voegt een nieuw subdocument in. Wanneer u een nieuw document maakt, wordt u gevraagd om de bestandsnaam en de locatie waar u het document wilt opslaan, in te voeren.

Tekst

Voegt een nieuwe alinea in het hoofddocument in waar u tekst kunt invoeren. U kunt in de Navigator geen tekst naast een bestaande tekstinvoer invoeren.

Inhoud ook opslaan

Slaat een kopie van de inhoud van de gekoppelde bestanden in het hoofddocument op. Zo zorgt u ervoor dat de huidige inhoud beschikbaar blijft wanneer de gekoppelde bestanden niet kunnen worden opgeroepen.

Pictogram

Inhoud ook opslaan

Omhoog

Verplaatst de selectie één plaats omhoog in de Navigator-lijst. U kunt items ook verplaatsen door ze in de lijst te slepen en neer te zetten. Als u een tekstsectie naar een ander tekstsectie verplaatst, worden deze samengevoegd.

Pictogram

Omhoog

Omlaag

Verplaatst de selectie één plaats omlaag in de Navigator-lijst. U kunt items ook verplaatsen door ze in de lijst te slepen en neer te zetten. Als u een tekstsectie naar een ander tekstsectie verplaatst, worden deze samengevoegd.

Pictogram

Omlaag

Verwijderen

Deze opdracht wordt gevonden door met rechts op een item in de Navigator te klikken. Verwijdert de selectie uit de Navigator-lijst en het hoofddocument, maar verwijdert niet het subdocumentbestand.