Exporteren als

Exporteer het document naar PDF- of EPUB-indeling.

Op de Menubalk:

Kies Bestand - Exporteren als.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Exporteren als

Exporteren als

Als PDF exporteren

Slaat het huidige bestand op in de indeling PDF (Portable Document Format) versie 1.4. Een PDF-bestand kan op elk platform worden bekeken en afgedrukt terwijl de oorspronkelijke opmaak behouden blijft, er van uitgaande dat de ondersteunende software is geïnstalleerd.

Direct exporteren als PDF

Exporteer het gehele document met uw standaard PDF-instellingen.

Exporteer als EPUB

Exporteert het huidige bestand naar EPUB.

EPUB is standaard voor elektronische boekbestanden met de extensie .epub die kan worden gedownload en gelezen op apparaten zoals smartphones, tablets, computers of e-readers.

Direct exporteren als EPUB

Exporteer het gehele document met uw standaard EPUB-instellingen.