Exporteren

Slaat het huidige document met een andere naam en opmaak op een gespecificeerde locatie op.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Exporteren.

tip

In tegenstelling tot Opslaan als, slaat de opdracht Exporteren een kopie van het huidige document op in een nieuw bestand met de gekozen indeling, maar houdt het huidige document en de indeling open in uw sessie.

De opdracht Exporteren opent de systeembestandskiezer, waar u de naam en de opmaak van het geëxporteerde bestand kunt invoeren.

Bestandsnaam

Voer een bestandsnaam of een pad voor het bestand in.

Bestandstype

Selecteer de bestandsindeling voor het document dat u opslaat. In het weergavegebied worden alleen de documenten met dit bestandstype weergegeven. Bestandstypes worden in Informatie over import- en exportfilters beschreven.

Opslaan

Slaat het bestand op.