Vastgezette vensters weergeven en verbergen

Elk vastgezet venster heeft een pictogram om de weergave-eigenschappen van het venster te regelen.

Klik op het pictogram om een vastgezet venster weer te geven of te verbergen.

Vastgezette vensters automatisch weergeven en verbergen

U kunt op de rand van een verborgen venster klikken om het venster te openen.

Het vastgezette venster wordt automatisch gesloten wanneer u de muisaanwijzer buiten het venster plaatst.

Meerdere vastgezette vensters fungeren als Ă©Ă©n venster in de modus voor automatisch weergeven/automatisch verbergen.

Slepen en neerzetten

Als u een object over de rand van een verborgen, vastgezet venster sleept, wordt het venster geopend in de modus voor automatisch weergeven.