Menu Extra

Kies Invoegen - Media - Galerij of klik op het pictogram Galerij op de werkbalk Standaard

Pictogram

Galerij

Kies Beeld - Galerij of klik op het pictogram Galerij op de werkbalk Standaard
. Klik vervolgens op knop Nieuw onderwerp van het tabblad Bestanden

Kies Extra - Spelling en grammatica.

F7-toets

Klik op de werkbalk Standaard op

Pictogram

Spelling

Kies Extra - Taal - Hangul/Hanja-conversie. Ondersteuning voor Aziatische talen moet ingeschakeld zijn.

Kies Extra - Taal – Chinese conversie. Ondersteuning van Aziatische talen moet zijn ingeschakeld.

Kies Extra - Taal – Chinese conversie - knop Termen bewerken. Ondersteuning van Aziatische talen moet zijn ingeschakeld.

Kies Extra - Spelling en grammatica.

Kies Extra - Spelling en grammatica en klik dan op Opties.

Kies Extra - Taal - Thesaurus.

+F7

Kies Extra - Vervanging van de kleuren (LibreOffice Draw en LibreOffice Impress)

Kies Extra - Mediaspeler.

Kies Extra- Macro's - Macro's beheren - LibreOffice BASIC, of druk op +F11 (indien niet toegewezen door uw systeem)

Choose Tools - Macros - Run Macros.

Kies Extra - Macro's - Macro's beheren - BeanShell.

Choose Extra - Macro's - Macro's beheren - JavaScript.

Choose Extra - Macro's - Macro's beheren - Python.

Kies Extra - Macro's - Macro opnemen.

Kies Extra - Macro's - Macro's beheren - LibreOffice Basic
en klik op de knop Beheren. Klik dan op de tab Bibliotheken en vervolgens op de knop Wachtwoord.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - LibreOffice Basic,
click the Organizer button.

Kies Extra - Extensiebeheer.

Kies Extra - Extensiebeheer en klik op de knop Op updates controleren.

Choose Tools - Macros - XML Filter Settings.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click Test XSLTs.

Kies Extra - Aanpassen.

Kies Extra - Aanpassen - Menu's (tabblad).

Choose Tools - Customize - Menus tab, click the gear Icon gear menu dropdown menu and choose Add.

Choose Tools - Customize - Menus tab, click the gear Icon gear menu dropdown menu and choose Move.

Kies Extra - Aanpassen - Toetsenbord (tabblad). Er moet een document geopend zijn.

Kies Extra - Aanpassen - Werkbalken (tabblad).

Kies Extra - Aanpassen - Gebeurtenissen (tabblad).

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie.

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Opties (tabblad).

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Actielabels (tabblad)

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Vervangen (tabblad).

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Uitzonderingen (tabblad).

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Gelokaliseerde opties (tabblad).

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Woordinvulling (tabblad).

Kies - LibreOffice Calc - Weergave

Kies - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Beeld.

Kies - LibreOffice Draw - Algemeen.

Padselectieknoppen in verschillende Assistenten

Klik voor een aantal items op de knop Bewerken onder - LibreOffice - Paden.

Kies .

Kies - LibreOffice.

Kies - LibreOffice - Gebruikersgegevens.

Kies - LibreOffice - Algemeen.

Choose - LibreOffice - View.

Kies - LibreOffice - Afdrukken.

Kies - LibreOffice - Paden.

Kies Extra- AutoTekst - Pad (knop).

Kies Opmaak - Tekstvak en vorm - Vlak - Kleur (tabblad)

Kies Opmaak - Tekstvak en vorm - Vlak, klik op de knop Kleur en klik dan op de knop Kiezen.

Icon

Druk op de knop Dialoogvenster kleur op het tabblad Belichting van het dialoogvenster 3D-weergave.

Kies - LibreOffice - Lettertypes.

Kies - LibreOffice - Beveiliging.

Kies - LibreOffice - Geavanceerd.

Kies - LibreOffice - OpenCL.

Kies - LibreOffice - Opties voor Basic IDE.

Kies - LibreOffice - Online bijwerken.

Kies - LibreOffice - Toegankelijkheid.

Kies - LibreOffice - Toepassingskleuren.

Kies - Laden/Opslaan.

Kies - Laden/Opslaan - Algemeen.

Kies - Laden/Opslaan - VBA-eigenschappen.

Kies - Laden/Opslaan - Microsoft Office.

Kies - Laden/Opslaan - HTML compatibiliteit.

Kies - Taalinstellingen.

Kies - Taalinstellingen - Talen.

Kies - Taalinstellingen - Talen - Complexe tekstlay-out

Kies - Taalinstellingen - Talen.

Kies - Taalinstellingen - Linguïstiek,
selecteer, in de lijst Beschikbare taalmodules, één van de taalmodules en klik dan op Bewerken.

Kies - Taalinstellingen - Linguïstiek.

Kies - Taalinstellingen - Zoeken in Japans.

Kies - Taalinstellingen - Aziatische lay-out.

Kies - Internet.

Kies - Internet - Proxy.

Kies - LibreOffice Writer.

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer - Compatibiliteit.

Kies - LibreOffice Writer - Algemeen

Kies - LibreOffice Writer - Standaardbrief E-mail.

Kies - LibreOffice Writer - Automatische bijschriften.

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Beeld.

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Opmaakhulp.

Kies - LibreOffice Writer/LibreOffice Calc/LibreOffice Writer/Web - Raster.

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer - Standaardettertypen (Westers).

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer - Standaardlettertypen (Aziatisch). Ondersteuning voor Aziatische talen moet zijn ingeschakeld.

Kies - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Afdrukken.

Kies - LibreOffice Calc - Afdrukken.

Kies - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Tabel.

Kies - LibreOffice Writer - Wijzigingen.

Kies - LibreOffice Writer/Web.

Open een HTML-document en kies - LibreOffice Writer/Web - Achtergrond.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Algemeen.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Beeld.

Kies - LibreOffice Calc - Berekenen.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Compatibiliteit.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Sorteerlijsten.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Formule.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Standaarden.

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Sorteerlijsten - Kopiëren (knop)

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc - Wijzigingen

Open een presentatie en kies - LibreOffice Impress

Open een presentatie en kies - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Algemeen.

Open een presentatie en kies - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Beeld.

Open een presentatie en kies - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Raster.

Open een presentatie en kies - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Afdrukken.

Open een tekening en kies - LibreOffice Draw.

Open een Math-document en kies - LibreOffice Math.

Open een Mathdocument en kies - LibreOffice Math - Instellingen.

Kies - Diagrammen.

Kies - Diagrammen - Standaardkleuren.

Kies - LibreOffice Base.

Kies - LibreOffice Base - Verbindingen

Kies - LibreOffice Base - Databases.