Tekstbestanden exporteren

In het dialoogvenster Tekstbestanden exporteren kunt u de exportopties voor tekstbestanden definiƫren. Het dialoogvenster wordt weergegeven als u werkbladgegevens met het bestandstype Tekst CSV opslaat, en als het vakje Filterinstellingen bewerken in het dialoogvenster Opslaan als is gemarkeerd.

Veldopties

Definieert het veldscheidingsteken, tekstscheidingsteken en de tekenset die voor het exporteren van de tekst worden gebruikt.

Tekenset

Specificeert de tekenset voor het exporteren van tekst.

Veldscheidingsteken

Kies het veldscheidingsteken dat gegevensvelden scheidt, of voer het in.

Tekstscheidingsteken

Kies het veldscheidingsteken dat elk gegevensveld omgeeft, of voer het in.

Citeer alle cellen met tekst

Exporteert alle cellen met tekst met aanhalingstekens vĆ³Ć³r en na de tekens, zoals bepaald in het dialoogvenster Tekstbegrenzer. Indien niet aangevinkt, zullen slechts de cellen met tekst geciteerd worden die een Tekstbegrenzer teken bevatten.

Celinhoud opslaan als weergegeven

Standaard ingeschakeld, gegevens worden opgeslagen als weergegeven, inclusief de toegepaste getalopmaak. Als dit keuzevakje niet gemarkeerd is, worden de oorspronkelijke gegevens opgeslagen, zoals in oudere versies van de software.

Waarschuwingspictogram

Afhankelijk van de getalopmaak, is het mogelijk dat opgeslagen celinhoud als weergegeven waarden weggeschreven wordt, die bij het importeren niet meer als numerieke waarden geĆÆnterpreteerd kunnen worden.


Vaste kolombreedte

Exporteert alle gegevensvelden met een vaste breedte.

Help ons, alstublieft!