Grafische exportopties

Definieert grafische exportopties.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Exporteren, selecteer een grafisch bestandstype. Het dialoogvenster opent nadat u op Opslaan klikt.

Wanneer u grafische elementen exporteert naar een bestand, dan kunt u het bestandstype selecteren. Voor de meeste ondersteunde bestandstypen opent zich een dialoog waarin u exportopties kunt instellen.

Voor de volgende bestandstypen wordt geen dialoog voor opties getoond: RAS, SVG, TIFF, XPM.

De andere bestandstypes tonen dialoogvensters waar u de breedte en hoogte van de geëxporteerde afbeelding kunt instellen.

Afhankelijk van het bestandstype, kunt u meerdere opties specificeren. Druk Shift+F1 en beweeg de muisaanwijzer boven het besturingselement om een uitgebreide helptekst te zien.

Breedte

Specificeert de breedte.

Hoogte

Specificeert de hoogte.

Resolutie

Geef de beeldresolutie op. Selecteer de maateenheid in de keuzelijst.

Meer opties

Voor JPEG bestanden kunt u de kleurdiepte en de kwaliteit instellen.

Voor BMP bestanden kunt u de compressie en de RLE codering instellen.

Voor de PBM, PGM en PPM bestanden kunt u de codering instellen.

Voor PNG bestanden kunt u de compressie en de interlaced modus instellen.

Voor GIF bestanden kunt u de transparantie en de interlaced modus instellen.

Voor EPS bestanden kunt het voorbeeld, de kleuropmaak, de compressie en de versie instellen.

Zie Informatie over import- en exportfilter voor meer informatie over filters.