Pagina

Stelt papierrichting, paginamarges, achtergrond en andere opties voor lay-out in.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Pagina - Eigenschappen

Wijziging van de achtergrondkleur van de

Pagina

Hier maakt u de pagina's/dia' op. U kunt verschillende instellingen, bijv. het papierformaat, nummering en marges definiëren. De standaard voor nieuwe pagina's/dia's is er één zonder marges die precies op het scherm past.

Achtergrond

Definieer een achtergrond voor één enkele pagina of voor alle pagina's in het actieve bestand.

Tippictogram

Om de achtergrond van alle pagina's in het actieve bestand te wijzigen, selecteert u een achtergrond, klikt u op OK en klikt u op Ja in het dialoogvenster Pagina-eigenschappen.