Pagina

Stelt papierrichting, paginamarges, achtergrond en andere opties voor lay-out in.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Pagina - Eigenschappen

Wijziging van de achtergrondkleur van de

Hiermee kunt u pagina-layouts voor documenten met één en meerdere pagina's definiëren, evenals een nummering en papierformaten.

Vlak (Achtergrond, Markeren)

Stel de opvulopties in voor het geselecteerde tekenobject of documentelement.

tip

Om de achtergrond van alle pagina's in het actieve bestand te wijzigen, selecteert u een achtergrond, klikt u op OK en klikt u op Ja in het dialoogvenster Pagina-eigenschappen.