Assistent Tabel - Tabel maken

Voer een naam in voor de tabel en geef aan of u de tabel wilt wijzigen nadat de assistent is voltooid.

Tabelnaam

Specificeert de tabelnaam.

Catalogus van de tabel

Selecteer de catalogus voor de tafel. (Alleen beschikbaar als de database catalogi ondersteunt)

Schema van de tabel

Selecteer het schema voor de tabel. (Alleen beschikbaar als de database schema's ondersteunt)

Wijzig het tabelontwerp

Selecteer om het tabelontwerp op te slaan en te bewerken.

Direct gegevens invoeren

Selecteer om het tabelontwerp op te slaan en open de tabel om gegevens in te voeren.

Maak een formulier op basis van deze tabel

Selecteer om een formulier te maken op basis van deze tabel. Het formulier is gemaakt op een tekstdocument met de laatst gebruikte instellingen van de Assistent Formulier.

Assistent Formulier