Wachtwoord invoeren / wijzigen

Hiermee kunt u een nieuw of gewijzigd wachtwoord invoeren en bevestigen. Als u een nieuwe gebruiker hebt gedefinieerd, voert u de gebruikersnaam in dit dialoogvenster in.

Gebruiker

Specificeert de naam van de nieuwe gebruiker. Dit veld is alleen zichtbaar als u een nieuwe gebruiker heeft gedefinieerd.

Oud wachtwoord

Voer het oude wachtwoord hier in. Dit veld is zichtbaar wanneer u het dialoogvenster heeft geopend via Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord

Voer het nieuwe wachtwoord in.

Bevestigen (wachtwoord)

Voer het nieuwe wachtwoord nogmaals in.