Assistent Diagram - Diagramtype

Op de eerste pagina van de Assistent Diagram kunt u een diagramtype kiezen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Diagram...

Icon

Diagram invoegen.

Druk op Shift+F1 en wijs een besturingselement aan om meer te weten te komen over dat besturingselement.

Een diagramtype kiezen

1. Kies een basisdiagramtype: klik op de items Kolom, Balk, Taart, enzovoort.

De inhoud aan de rechterzijde zal wijzigen om meer opties te bieden, afhankelijk van het gekozen basisdiagramtype.

2. Klik, optioneel, op Ă©Ă©n van de opties. Houd het voorbeeldvenster in de gaten om te zien hoe het diagram er zal komen uit te zien, terwijl u in de Assistent de instellingen wijzigt.

Druk op Shift+F1 en plaats de muisaanwijzer op een besturingselement om een uitgebreide helptekst weer te geven.

Klik op Voltooien op een willekeurige pagina van de Assistent om de Assistent te sluiten en het diagram te maken met de huidige instellingen.

Klik op Volgende om naar de volgende pagina van de Assistent te gaan of klik op de items aan de linkerzijde van de Assistent om naar die pagina te gaan.

Klik op Terug om naar de vorige pagina van de Assistent te gaan.

Klik op Annuleren om de Assistent te sluiten zonder een diagram te maken.