Uitlijning

Wijzigt de uitlijning van de diagramtitel.

Sommige van deze opties zijn niet beschikbaar voor alle labels. Er zijn, bijvoorbeeld, verschillen tussen 2D- en 3D-objectlabels.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Titel (Diagrammen)

Label draaien

Hier kunt u de schrijfrichting van de celinhoud definiëren. Klik een van de ABCD knoppen om de gewenste richting in te stellen.

ABCD-wiel

Klik ergens op het wiel om een variabele tekstoriëntatie te definiëren. De letters "ABCD" op de knop komen overeen met de nieuwe instelling.

knop ABCD

Teneinde de tekst van de celinhoud verticaal te zetten, klikt u op de ABCD knop.

Notitiepictogram

Als u een verticaal x-aslabel definieert, kan de tekst afgebroken worden door de lijn van de x-as.

Graden

Hiermee kunt u de oriëntatiehoek handmatig instellen.

Notitiepictogram

Merk op dat de weergave van labels problemen kan opleveren als uw diagram te klein is. U kunt dit vermijden door of de weergave te vergroten of de lettergrootte te verkleinen.