Draaigrafiek

Een draaigrafiek is een grafiek met een gegevensbereik en gegevensreeksen van een draaitabel.

Anders dan statische tabellen, waarbij het aantal rijen en kolommen constant is, kunnen draaitabellen variërende dimensies hebben, afhankelijk van de instellingen van de draaitabel en de inhoud van de gegevensbron.

Draaigrafieken volgen de wijzigingen in de gegevens die zijn uitgegeven vanuit een draaitabel en passen de gegevensreeks en het gegevensbereik dienovereenkomstig aan.

Open bestand met voorbeeld: