Oplosser Opties

Gebruik het dialoogvenster Opties om de oplosser-engine te configureren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Oplosser, knop Opties.

Klik op OK om de wijzigingen te accepteren en terug te gaan naar het dialoogvenster Oplosser.

Oplosser-engine

Selecteer een oplosser-engine. De keuzelijst is uitgeschakeld als er slechts één oplosser-engine is geïnstalleerd.

note

U kunt, indien beschikbaar, meer oplossingsengines als uitbreidingen installeren. Open Extra - Extensiebeheer en blader naar de Extensions-website om naar extensies te zoeken.

Instellingen

Configureer de huidige oplosser. Vink in het vak Instellingen alle instellingen aan die u wilt gebruiken voor de huidige bewerking voor het zoeken naar een doel. Als de huidige optie verschillende waarden biedt, is de knop Bewerken ingeschakeld. Klik op Bewerkken om een dialoogvenster te openen waarin u de waarde kunt wijzigen.

Bewerken

Als u met de huidige invoer in de keuzelijst Instellingen een waarde kunt bewerken, kunt u op de knop Bewerken klikken. Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u de waarde kunt wijzigen.

Bewerk instellingen draaiknop

Voer de waarde van de geselecteerde instelling in of wijzig deze.