Document beveiligen

De opdrachtenBlad beveiligen of Werkblad beveiligen voorkomen dat wijzigingen in cellen in bladen of in bladen in een document worden gemaakt. U kunt als optie een wachtwoord definiëren. Als een wachtwoord is gedefinieerd, is het verwijderen van de beveiliging alleen mogelijk als de gebruiker het juiste wachtwoord invoert.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Blad beveiligen.

Kies Extra - Werkblad beveiligen.

Bladen

Beschermt de cellen in het huidige blad tegen wijzigingen.

Document

Beveiligt de bladstructuur van uw document tegen wijzigingen. Het is onmogelijk om bladen in te voegen, te verwijderen, te hernoemen, te verplaatsen of te kopiëren.