Doelzoeker

Dit opent een dialoogvenster waar u een doelwaarde voor een geselecteerde cel kunt specificeren. Na een succesvolle zoekactie ziet u een dialoogvenster met de resultaten, die het u mogelijk maken om de doelwaarde direct in de cel toe te passen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Doel zoeken.


Standaard

In dit bereik kunt u de variabelen in uw formule definiƫren.

Formulecel

Toets in de formulecel de verwijzing naar de cel in die de formule bevat. De formulecel bevat de actuele celverwijzing. Klik in een andere cel in het blad om die verwijzing in het tekstvak toe te passen.

Doelwaarde

Specificeert de waarde die u wilt bereiken, als een nieuw resultaat.

Variabele cel

Voer de verwijzing voor de cel in die de waarde bevat die u wilt aanpassen om de doelwaarde te bereiken.

Verkleinen / Vergroten

Klik op het pictogram Verkleinen om het dialoogvenster te verkleinen tot de grootte van het invoerveld. Het is dan gemakkelijker om de gewenste referentie in het blad te markeren. De pictogrammen worden dan automatisch omgezet in het pictogram Vergroten. Klik erop om het dialoogvenster terug te zetten naar de oorspronkelijke grootte.

Het dialoogvenster wordt automatisch geminimaliseerd als u met de muis in een werkblad klikt. Zodra u de muisknop loslaat, wordt het dialoogvenster hersteld en het referentiebereik, gedefinieerd met de muis, wordt in het document geaccentueerd door een blauw kader.

Pictogram Verkleinen

Verkleinen

Pictogram Uitbreiden

Vergroten

Help ons, alstublieft!