Blad weergeven

Geeft bladen weer die voorheen verborgen waren met de opdracht Blad verbergen.

Selecteer slechts Ă©Ă©n blad om de opdracht aan te roepen. Het huidige blad is altijd geselecteerd. Als een ander blad dan het huidige blad is geselecteerd, kunt u dit deselecteren door op te drukken terwijl u op de overeenkomstige bladtab onderaan het venster klikt.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Blad- Blad weergeven.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Lay-out - Blad weergeven.

Vanuit de bladnavigatiebalk:

Kies Blad weergeven.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Blad weergeven

Blad weergeven

Verborgen bladen

Hier ziet u een lijst van alle verborgen bladen in uw werkblad. Teneinde een bepaald blad zichtbaar te maken, klikt u op het desbetreffende item in de lijst en bevestigt u het met OK.