Weergeven

Met deze opdracht worden verborgen rijen of kolommen weergegeven.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Opmaak - Rijen - Weergeven.

Kies Opmaak - Kolommen - Weergeven.

In het contextmenu:

Klik op de rijkoppen om te selecteren en kies Rij(en) weergeven.

Klik op de kolomkoppen om te selecteren en kies Kolom(men) weergeven.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Start - Rij(en) - Weergeven.

Kies Start - Kolom(men)- Weergeven.

Kies Lay-out - Rij(en) - Weergeven.

Kies Lay-out - Kolom(men)- Weergeven.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Rij(en) weergeven

Rij(en) weergeven

Pictogram Kolom(men) weergeven

Kolom(men) weergeven

Om een kolom of rij weer te geven, selecteert u het bereik van rijen of kolommen die de verborgen elementen bevatten en past u vervolgens de opdracht toe.

Om, bijvoorbeeld, kolom B te laten zien, klik op de kop van kolom A, breid de selectie uit naar kolom C, kies dan Opmaak - Kolommen - Weergeven. Om de verborgen kolom A te tonen, klikt u op de kop van kolom B, houd de muisknop ingedrukt en sleep aan links. Het geselecteerde bereik in het Naamvak verandert van B1: B1048576 in A1: B1048576. Kies Opmaak - Kolommen - Weergeven. Dit werkt op dezelfde manier met rijen.

Om alle verborgen cellen weer te geven, klik eerst op het veld in de linker bovenhoek. Hiermee selecteert u alle cellen van de tabel.