De Euro bibliotheek

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open Extra - Macro's - LibreOffice Basic - Bewerken en selecteer Toepassingsmacro's.

Waarschuwingspictogram

Deze helppagina heeft verder werk nodig voor de juistheid en voltooiing. Sluit u aan bij het LibreOffice-project en help ons om de ontbrekende informatie te schrijven. Ga naar onze internetpagina voor het schrijven van Help-inhoud.

Omschrijving

De bibliotheek Euro wordt gebruikt door de Euro-assistent.

De toegangspunten zijn:

Door de assistent Euroconverter te selecteren, worden de volgende bibliotheken in het geheugen geladen:

note

Er kunnen zich conflicten met de naam van de routine voordoen als er meerdere Basic bibliotheken in het geheugen zijn geladen.

Import-assistent en Extra Basic bibliotheken

Euro-assistent beschrijft wat de Euro bibliotheek doet.