Dialoogvenster importeren

Roept een dialoogvenster "Openen" op om een bestand voor een BASIC-dialoogvenster te importeren.

Als het geïmporteerde dialoogvenster een naam heeft die al bestaat in de bibliotheek, zult u een berichtvenster zien waar u kunt beslissen om het geïmporteerde dialoogvenster te hernoemen. In dit geval zal het dialoogvenster worden hernoemd naar de volgende vrije "automatische" naam zoals bij het maken van een nieuw dialoogvenster. Of u kunt het bestaande dialoogvenster vervangen door het geïmporteerde dialoogvenster. Als u op Annuleren klikt wordt het dialoogvenster niet geïmporteerd.

Dialoogvensters kunnen gelokaliseerde gegevens bevatten. Bij het importeren van een dialoogvenster kan een verkeerde koppeling van de status van de lokalisatie van het dialoogvenster plaatsvinden.

Als de bibliotheek aanvullende talen bevat, vergeleken met het geïmporteerde dialoogvenster, of als het geïmporteerde dialoogvenster helemaal niet is vertaald, dan zullen de aanvullende talen stilletjes worden toegevoegd aan het geïmporteerde dialoogvenster met behulp van de tekenreeksen van de standaard locale van het dialoogvenster.

Als het geïmporteerde dialoogvenster aanvullende talen bevat, vergeleken met de bibliotheek, of als de bibliotheek helemaal niet is vertaald, ziet u een berichtvenster met de knoppen Toevoegen, Weglaten en Annuleren.

Pictogram

Dialoogvenster importeren