Controle inschakelen

Klik op dit pictogram om de variabelen in een macro te bekijken. De inhoud van de variabele wordt in een apart venster weergegeven.

Klik op de naam van een variabele om deze te selecteren, en klik dan op het pictogram Controle inschakelen. De waarde die aan de variabele is toegewezen, wordt naast de variabelenaam weergegeven. Deze waarde wordt voortdurend bijgewerkt.

Pictogram

Controle inschakelen

Selecteer de variabele in het venster Controle en klik dan op het pictogram Controle verwijderen om de controle van de variabele te verwijderen.