Onderbrekingspunt

Klik op dit pictogram om een onderbrekingspunt in een programmaregel te zetten.

Het onderbrekingspunt wordt ingevoegd op de cursorpositie. Met behulp van een onderbrekingspunt kunt u een programma onderbreken net vóórdat een fout optreedt en dan het programma uitvoeren in de modus Stap voor stap totdat de fout optreedt. Klik op het pictogram Controle als u de inhoud van de relevante variabelen wilt controleren.

Pictogram

Onderbrekingspunt