Formellinjen

Med Formellinjen kan du lage regnestykker som du kan sette inn i et tekstdokument. Trykk «F2» for Ä vise Formellinjen.

Cellereferanse

Viser hvor celleskrivemerket er plassert i tabellen.

Formel

Åpner en undermeny som du kan bruke til Ă„ sette inn en formel i en tabellcelle. Plasser markĂžren i en tabellcelle eller i dokumentet der du Ăžnsker resultatet til Ă„ vises. KlikkFormelikonet og velg den Ăžnskede formelen fra undermenyen

Formelikon pÄ TabellverktÞylinjen

Formel

Avbryt

TĂžmmer skrivefeltet for innhold og lukker formellinjen.

Ikon

Avbryt

Bruk

OverfĂžrer innholdet fra skrivefeltet til dokumentet og lukker formellinjen. Innholdet i skrivefeltet blir satt inn ved skrivemerket i dokumentet.

Ikon Bruk

Bruk

FormelomrÄde

Lar deg lage en formel ved Ä skrive den direkte inn, eller ved Ä trykke pÄ formelknappen for Ä vise formlene i en undermeny.

FormelomrÄde med formel

FormelomrÄde