Nummerering og avsnittsstiler

Du kan legge til nummerering til et avsnitt manuelt, eller med en avsnittsstil.

note

Hvis du vil ha nummererte overskrifter, bruk Verktøy - Overskriftsnummerering, i stedet for å nummerere manuelt.

For å bruke nummerering manuelt

Hvis du vil bruke nummerering manuelt, klikker du i avsnittet og klikker deretter på Bytt Sortert Liste -ikonet på Formatering -linjen, eller bruk rullegardinmenyen på ikonet for å velge et nummereringsformat .

note

Du kan ikke bruke manuell nummerering til avsnitt som er listet under «Spesialstiler» i vinduet Stilbehandler.

tip

For å legge til utvalgte avsnitt til en eksisterende liste, brukFormat - Lists - Add to List.

Slik bruker du nummerering i en avsnittsstil

Avsnittsstiler gir deg større kontroll over nummereringen du bruker i et dokument. Når du endrer listestilen som er tilordnet en avsnittsstil, blir nummereringsformatet i listestilen automatisk brukt på alle avsnitt som bruker avsnittsstilen.

1. Velg Vis - Stiler og Formatering, og klikkAvsnittsstil.

2. Høyreklikk på avsnittsstilen du vil legge til nummerering for og trykk deretter Endre.

3. Klikk på kategorien Oversikt og liste .

4. I boksen Listestil , velg listestilen du vil bruke.

5. Trykk på OK.

6. Bruk avsnittsstilen på avsnittene du vil bruke nummerering på.

endring av listernivå for en listerparagraf