Legge til punkttegn

Slik legger du til punkttegn

1. Velg avsnittet der punktmerking skal legges til.

2. Formaterings Linjen, click the Kulepunkter På/Av ikon Ikon (Shift-F12).

Merknadsikon

Du fjernar punkttegnene ved å markere det punktmarkerte avsnittet og trykke på knappen Punktmarkering på/av på verktøylinja Formatering.

Slik formaterer du punkttegn

For å endre formateringen av punktmarkeringen, velger du Format → Punkt og nummerering.

Klikk på Kulepunkt -fanen eller Bilde -fanen, og velg deretter en symbolstil i Valg område.

For å introdusere et annet kulepunktssymbol, klikk på Tilpass -fanen, klikk på Velg -knappen ved siden av Tegn , og velg deretter et spesialtegn.