Bruk av direkte skrivemerke

Det direkte skrivemerket lar deg skrive inn tekst hvor som helst på en side.

Du kan bestemme egenskapene for direktemarkøren ved å velge → LibreOffice Writer → Formateringsstøtte.

1. Verktøy raden, klikk på Direkte Markør ikonet Ikon.

2. Klikk i et ledig sted i tekstdokumentet. Pekeren endrer seg for å vise justeringa som vil bli brukt til den teksten som skrives:

Ikon Venstrejuster.

Ikon Sentrert

Ion Høyrejuster

3. Skriv teksten. LibreOffice sett automatisk inn det nødvendige antallet tomme linjer, og hvis innstillingene er tatt i bruk, tabulatorer og mellomrom.