Selvvalgte registere

Du kan lage så mange selvvalgte registere som ønskelig.

For å lage et selvvalgt register

1. Velg et eller flere ord som du vil legge til et selvvalgt register.

2. Velg Sett inn → Register og innholdslister → Litteraturhenvisning.

3. Trykk på knappen Nytt selvvalgt register ved siden av boksen Register .

4. Skriv inn et navn på registeret i skrivefeltet Navn, og trykk på OK.

5. Trykk på Sett inn for å legge til valgene i det nye registeret.

6. Trykk på Lukk.

For å sette inn et selvvalgt register

1. Trykk på stedet i dokumentet der registret skal settes inn.

2. Velg Sett inn - Innholdsfortegnelse og indeks - Innholdsfortegnelse, Indeks eller litteraturliste.

3. Typefanen, velg navnet på den brukerdefinerte oppføringen som du lagde i Tybeboksen.

1. Velg de ønskede innstillingene.

2. Trykk på OK.