Lage en innholdsliste

Den beste mÄten Ä lage en innholdsliste pÄ er Ä bruke forhÄndslagde stiler, som for eksempel «Overskrift 1» pÄ overskriftene til de avsnittene du vil ha med i innholdslisten. Etter Ä disse stilene har blitt lagt til, kan du opprette innholdslisten.

For Ă„ sette inn en innholdsliste

1. Trykk pÄ stedet i dokumentet der litteraturhenvisningen skal lages.

2. Velg Sett inn - Innholdfortegnelse og indeks -Innholdsfortegnelse eller litteraturhenvisning, og klikk sÄ pÄ Typefanen.

3. Velg «Innholdsliste» i Typeboksen.

4. Velg de Ăžnskede alternativene.

5. Trykk pÄ OK.

Hvis du vil bruke en annen avsnittsstil som innholdsfortegnelse, merker du av for Ytterligere stiler i omrÄdet Opprett fra , og klikker deretter pÄ Tilordne stiler -knappen ved siden av avmerkingsboksen. I dialogboksen Tildel stiler klikker du pÄ stilen i listen, og deretter klikker du pÄ >> eller << -knappen for Ä definere omrissnivÄet for avsnittsstilen.

tip

LibreOffice oppretter innholdsfortegnelsen basert pÄ disposisjonsnivÄet i avsnittsstilen og avsnittsinnholdet. Hvis avsnittet er tomt, blir det ikke inkludert i innholdsfortegnelsen. For Ä tvinge det tomme avsnittet til Ä bli oppfÞrt i innholdsfortegnelsen, legg manuelt til et mellomrom eller et mellomrom ,manuelt. Mellomrom som er lagt til i tekstboksen Etter i kategorien Nummerering i dialogboksen Kapittelnummerering, fungerer ikke for dette formÄlet, siden de er en del av avsnittsnummereringen, ikke avsnittets innholdet.

For oppdatere en innholdsliste

GjĂžr dette:

Lage oppfĂžringer i indekser eller innholdslister

Oppdatere, redigere og slette registere og innholdslister

Formatere et register eller en innholdsliste

Redigere eller slette oppfĂžringer i registre og innholdslister

Lage alfabetiske registre

Selvvalgte registere

Lage en litteraturliste

Registere som gÄr over flere dokument