Formatere et register eller en innholdsliste

Du kan bruke ulike avsnittsstiler, tildele hyperlenker til oppføringer, endre utseendet til registre og endre bakgrunnsfargen i dialogvinduet Sett inn register.

For å bruke en annen avsnittsstil på et registernivå:

1. Høyreklikk i indeksen eller innholdsfortegnelsen, og velg Rediger indeks.

2. Trykk på fanen Stiler.

3. Trykk på et registernivå i Nivålisten.

4. Trykk på stilen du vil bruke i listen Avsnittsstil.

5. Trykk på tildelingsknappen <.

6. Trykk på OK.

For å angi hyperlenker for oppføringer i en innholdsliste

Du kan tildele en kryssreferanse som en hyperlenke til oppføringene i en innholdsliste.

1. Høyreklikk i innholdsfortegnelsen, og velg deretter Rediger indeks.

2. Trykk på Valg.

3. I listen Nivå klikker du på indeksnivået du vil tilordne hyperkoblinger til.

4. I området Struktur klikker du i boksen foran N#, og klikker deretter Hyperkobling.

5. Trykk i feltet etter O, og trykk deretter på Hyperlenke.

6. Gjenta for hvert indeksnivå som skal bruke en hyperkobling, eller klikk på Alle-knappen for å bruke formateringen på alle nivåer.