Sette inn kapittelnavn og -nummer i en topp- eller bunntekst

Før du kan sette inn kapittelinformasjon i en topp- eller bunntekst, må du velge disposisjonsnummerering for avsnittsstilen du vil bruke kapitteltitler på.

For å forberede en avsnittsstil for kapitteltitler

1. Velg kategorien Verktøy - Overskriftsnummerering - Nummerering.

2. I boksen Nivå velger du 1.

3. I boksen Avsnittsstil velger du avsnittsstilen du vil bruke for kapitteltitler, for eksempel Overskrift 1.

4. Velg nummereringsskjemaet for kapitteltitlene i Nummer-boksen, for eksempel 1,2,3....

5. Skriv Kapittel etterfulgt av et mellomrom i Før-boksen.

6. Skriv inn et mellomrom i Etter-boksen.

7. Trykk på OK.

For å sette inn kapittelnavn og -nummer i en topp- eller bunntekst

1. Bruk samme avsnittsstil som du laget kapitteltitler for i kapitteloverskriftene i dokumentet.

2. Velg Sett inn → Topptekst eller Sett inn → Bunntekst, og velg sidestilen på den gjeldende siden fra undermenyen.

3. Klikk i toppteksten eller bunnteksten.

4. Velg Sett inn → Felt → Andre, og trykk på fanen Funksjoner.

1. Klikk Overskrift i Type-listen, Overskriftsnummer og innhold i Format-listen, og 1 i Opp til nivå.

2. Trykk på Sett inn og Lukk.

Kapittelnavnene og -numrene blir nå automatisk vist på alle sider som bruker den gjeldende sidestilen.