Kapittelnummerering

Du kan endre disposisjonen pÄ overskriftene eller gi et nivÄ i disposisjonen en tilpassset avsnittsstil. Du kan ogsÄ legge nummerering av kapitler og seksjonerr til stiler for avsnittsoverskrifter. Som standard stÄr avsnittsstilen «Overskrift 1» pÄ Þverste stilnivÄ.

For Ă„ legge til automatisk nummerering til en overskriftsstil

1. VelgVerktÞy - Kapittelnummerering , og klikk deretter pÄ kategorien Nummerering .

2. I boksen Avsnittsstil velger du overskriftsstilen du vil legge til kapittelnummerering.

3. Velg boksen Nummer og velg nummereringsmÞnsteret du vil bruke, og klikk deretter pÄ OK .

For Ă„ fjerne automatisk kapittelnummerering fra en avsnittsstil

1. Trykk pÄ begynnelsen av teksten i avsnittsoverskriften, etter tallet.

2. Trykk pÄBackspacetasten for Ä slette nummeret.

note

Trykk pÄ Shift+Backspace med markÞren i begynnelsen av overskriften for Ä returnere nummeret.

For Ă„ bruke en tilpassset avsnittsstil som en topptekst:

1. Velg VerktĂžy → Kapittelnummerering og trykk pĂ„ fanen Nummerering.

2. Trykk pÄ overskriftnivÄet du vil knytte tilpassede avsnittstiler til i NivÄlisten.

3. Trykk pÄ den tilpassa stilen i listen Avsnittsstiler.

4. Trykk pÄ OK.