Direkte skrivemerke på/av

Aktiverer eller deaktiverer direktemark√łren.

Du kan spesifisere oppf√łrselen til den direkte mark√łren ved √• velge - % PRODUCTNAME Writer - Formateringshjelpemidler.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Rediger ‚Üí Merkingsmodus

Klikk p√• Verkt√ły-linjen

Ikon-veksle direktemark√łrmodus

Bytt modus for direkte skrivemerke

Når du bruker direkte skrivemerke, kan du trykke i et tomt område i et dokument for å sette inn tekst, bilder, rammer og andre objekter direkte der skrivemerket er plassert.

Hvis du plasserer det direkte skrivemerket om lag midt mellom venstre- og h√łyremargen p√• en side eller midt i en tabellcelle, midtstilles teksten du skriver inn. Du kan h√łyrejustere tekst p√• tilsvarende m√•te ved √• plassere det direkte skrivemerket ved h√łyremargen.

warning

Verkt√łyet Autoretting fjerner automatisk tomme avsnitt, tabulatorer og mellomrom som settes inn ved det direkte skrivemerket. Hvis du vil bruke direkte skrivemerke, m√• du sl√• av autoretting.

Det direkte skrivemerket setter inn tabulatorer for å plassere skrivemerket der du vil ha det. Hvis du endrer tabulatorene senere, kan det hende at også plasseringen av teksten på siden endres.