Tittel

Sett inn et felt med tittelen på dokumentet, hentet fra dokumentegenskapene. Dette feltet viser informasjonen som er skrevet i Tittelfeltet under Fil – Egenskaper – Beskrivelse.

For å bruke denne funksjonen …

VelgSett inn - Felt - Tittel

Hvis du vil sette inn en annen dokumentegenskap som et felt, kan du velge Sett inn → Felter → Andre. Nå kan du sette inn et felt og angi innstillingene du vil bruke, i dialogvinduet Felter. Fanen Dokumentinformasjon inneholder alle feltene som vises i dokumentegenskapene.