Velg hvor mange sider som skal vises på en gang. Trykk på pilen ved siden av knappen for å velge hvor mange rader og kolonner med sider som skal vises.

Ikon

Flersidersforhåndsvisning

Når du trykker knappen Forhåndsvisning: Flere sider, åpnes dialogvinduet Flere sider. Du kan bruke de to tallboksene til å velge hvor mange sider som skal vises.

Rader

Velg hvor mange sider som skal vises i rader.

Kolonner

Velg hvor mange sider som skal vises i kolonner.

Du kan også bruke musa i stedet for å velge innstillinger i dialogvinduet. Trykk pilen ved siden av knappen Forhåndsvisning: Flere sider. Nå kan du velge hvor mange rader og kolonner du vil vise sidene i.