Tilgjengelighetssjekk

Se gjennom vanlige tilgjengelighetsproblemer i dokumentet, og støtte for PDF/UA-spesifikasjoner i PDF-eksportdialogen.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Verktøy – Tilgjengelighetssjekk.

Velg Fil - Eksporter som PDF - Generelt - Universell tilgjengelighet (PDF/UA) og klikk OK.

Fra tastaturet:

+ 8

Fra sidefeltet:

Åpne panelet Tilgjengelighetssjekk.

Tilgjengelighetssjekk-verktøyet går gjennom dokumentstrukturen og samler alle mulige tilgjengelighetsproblemer. Kontrollen kan kjøres manuelt via menyen, eller den vil bli utløst etter PDF-eksportdialogen når PDF/UA-støtten er aktivert.

Panelet for Tilgjengelighetskontroll på sidepanelet

Tilgjengelighetssjekk-panelet på sidefeltet viser en liste over alle problemer som finnes i tekstdokumentet.

Linker er gitt for å navigere til problemet umiddelbart. Dobbeltklikk på koblingen for å hoppe og velge objektet med tilgjengelighetsproblemet.

Fiks knapp

Klikk på Fix-knappen for å hoppe til problemet og gi kommandoer for å fikse det.

Vanlige tilgjengelighetskontroller

Kontrollene som er implementert for øyeblikket er: