Kapittelnummerering

Brukes til Ă„ angi nummereringsformatet og hierarkiet for kapittelnummerering i det gjeldende dokumentet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Verktþy → Kapittelnummerering

Kappitelnummerering er knyttet til avsnittsstiler. Som standard er avsnittsstilene «Overskrift»(1-10) tildelt til det tilsvarende disposisjonnivÄet (1-10). Hvis du vil, kan du tildele andre avsnittsstiler til disposisjonsnivÄet.

Tipsikon

Hvis du Ăžnsker nummererte overskrifter, bruk menyen VerktĂžy → Kappittelnummerering for Ă„ tildele en nummerering til en avsnittsstil. UnngĂ„ Ă„ bruke knappen «Nummerering» pĂ„ verktĂžylinja Formatering.

Merknadsikon

Du kan fÄ disposisjonsnumre til Ä vises tydeligere pÄ skjermen ved Ä velge Vis Feltskygge.

Nummerering

Brukes til Ă„ angi nummereringsformatet og hierarkiet for kapittelnummerering i det gjeldende dokumentet.

Posisjon

Sets the indent, spacing, and alignment options for the numbered or bulleted list.

Last inn/lagre

Saves or loads a chapter numbering format. A saved chapter numbering format is available to all text documents.

Merknadsikon

The Load/Save button is only available for chapter numbering. For numbered or bulleted list styles, modify the numbering styles of the paragraphs.

NavnlĂžs 1 - 9

Velg den forhÄndsbestemte nummereringsstilen du vil tildele til det valgte disposisjonsnivÄet.

Lagre som

Åpner et dialogvindu der du kan lagre de gjeldende innstillingene for det valgte disposisjonsnivĂ„et. PĂ„ denne mĂ„ten kan du laste disse innstillingene inn i et annet dokument senere.

Lagre som

Velg en nummereringsstil i lista og gi den et navn. Tallene i lista tilsvarer disposisjonsnivÄet som stilen er tildelt.

Tilbakestill

Tilbakestiller endringene som har blitt gjort i den gjeldende fanen til slik de var da dialogvinduet ble Ă„pnet.