Opphev beskyttelse

Fjerner cellebeskyttelsen for alle de merkede cellene i den gjeldende tabellen.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Tabell - Fjern beskyttelse av celler.

Fra grensesnittet med faner:

Tabell-menyen i kategorien Tabell velger du Opphev beskyttelsen av celler.

Opphev beskyttelsen av celler

Fjern beskyttelse av celler

For å fjerne beskyttelsen for flere tabeller samtidig, velg tabellene og trykk deretter +Shift+T. For å fjerne beskyttelsen fra alle tabellene i et dokument, klikk hvor som helst i dokumentet, og trykk deretter +Shift+T.

tip

Du kan også bruke dokumentstrukturen til å oppheve cellebeskyttelsen i en tabell.