Fotnote

Brukes til Ă„ angi valg for fotnoteoppsettet, blant annet linja som skiller fotnoten fra hoveddelen av dokumentet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Format - Sidestil - Fotnote tab.

Velg fanen Vis → Stilbehandler, Ă„pne sprettoppmenyen og velg Endre/Ny → Fotnote tab

FotnoteomrÄde

Brukes til Ä velge hvor hÞyt fotnoteomrÄdet skal vÊre.

Ikke hĂžyere enn sidehĂžyden

Justerer automatisk hÞyden pÄ fotnoteomrÄdet avhengig av antall fotnoter.

Maksimum hĂžyde for fotnote

Setter maksimum hÞyde for fotnoteomrÄdet. Aktiver og skriv inn hÞyden.

Setter maksimum hÞyde for fotnoteomrÄdet.

Avstand til tekst

Velg hvor stor avstand det skal vÊre mellom mellom bunnmargen pÄ siden og den fÞrste linja med tekst i fotnoteomrÄdet.

Skillelinje

Angir posisjonen til skillelinjen og andre genskaper til denne.

Posisjon

Velg hvor linja som skiller hovedteksten fra fotnoteomrÄdet, skal plasseres vannrett.

Stil

Velg en formateringsstil for skillelinjen. Velg «Ingen» hvis du ikke vil bruke noen skillelinje.

Tykkelse

Velg tykkelsen pÄ separasjonslinja.

Farge

Velg fargen pÄ separasjonslinja.

Lengde

Angi lengden pÄ skillelija angitt i prosent av sidebredden.

Avstand til innholdet i fotnotene

Angi hvor avstand du vil ha mellom skillelinja og fÞrste linje i fotnoteomrÄdet.

Tipsikon

Om du vil legge inn avstanden mellom to fotnoter, vegl Formater → Avsnitt og klikk pĂ„ fanen Innrykk og mellomrom.