Sette inn skript

Setter inn et skript ved skrivemerket i et HTML- eller tekstdokument.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Sett inn → Skript (bare HTML-dokumenter)

Et innsatt skript indikeres ved et lite grønt triangel. Hvis du ikke ser rektangelet, velg - LibreOffice Writer/Web - Vis, og velg Comments sjekkboksen. For å redigere et skript, dobbelklikk på det grønne triangelet.

Hvis dokumentet inneholder mer enn ett skript, vil dialogvinduet Rediger skript inneholde knapper du kan bruke til å gå fra ett skript til det forrige eller neste

Gå til forrige skriptikon

Gå til forrige skript

Gå til neste skriptikon

Gå til neste skript

Innhold

Skripttype

Velg hvilken type skript du vil sette inn. Skriptet identifiseres i HTML-kildekoden med taggen <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Legger til en lenke til en skriptfil. Trykk URL og skriv inn lenken i feltet ved siden av. Du kan også trykke bla gjennom-knappen () for å finne filen og deretter trykke Sett inn. Skriptfilen du lenker til, identifiseres i HTML-kildekoden med de følgende taggene:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignorer all tekst her */

</SCRIPT>

Bla gjennom

Finn skriptfilen du vil lage en lenke til, og trykk Sett inn.

Tekst

Skriv inn skriptkoden som du vil sette inn.