Register/innholdsliste

De f√łlgende valgene er tilgjengelig n√•r du velger Objektliste som type.

For å bruke denne funksjonen …

VelgSett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks eller Bibligrafitab(når Indeks er valgt).

Type og tittel

Velg type og tittel for registeret/innholdslisten.

Type

Velg typen indeks du vil sette inn eller redigere. Alternativene som er tilgjengelige p√• denne fanen avhenger av indekstypen du velger. Hvis mark√łren er i en indeks n√•r du velger Sett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks - Innholdsfortegnelse, Indeks eller Bibliografi, kan du redigere indeksen.

Tittel

Skriv inn en tittel for registeret.

Beskyttet mot manuelle endringer

Hindrer inneholdet i en innholdsfortegnelse fra √• bli endret.Manuelle endringer som du gj√łr i en innholdsfortegnelse slettes n√•r innholdsfortegnelsen lastes p√• nytt- Hvis du √łnsker mark√łren til rulle igjennom et beskyttet omr√•de, velg- LibreOffice Writer - Formateringsverkt√ły, og velg s√•Aktiver mark√łrsjekkboksenBeskyttede omr√•der.

Lag indeks eller innholdsfortegnelse

For

Velg om du vil lage et register for hele dokumentet eller bare for dette kapittelet.

Evaluer opp til nivå

Velg hvor mange overskriftsnivåer som skal være med i registeret.

Lag fra

Bruk dette området til å angi hvilken informasjon som skal tas med i et register.

Disposisjon

Oppretter indeksen ved √• bruke disposisjonsniv√•er. Avsnitt formatert med en av de forh√•ndsdefinerte overskriftsstilene (overskrift 1‚Äď10) legges til i indeksen.

Du kan også tilordne disposisjonsnivåer til avsnitt i kategorien Oversikt og liste i Format - Avsnitt-dialogen.

Flere stiler

Tar med avsnittsstilene du angir i dialogvinduet Tildele stiler, som oppf√łringer i registeret. Du velger avsnittsstilene du vil ta med i registeret, ved √• trykke knappen merket Tildel stiler til h√łyre for boksen for √• √•pne dialogvinduet tildele stiler

tip

Du kan inkludere overskriftstegn for figurindeks eller bibliografisk overskrift, i tillegg til en hvilken som helst annen relevant overskriftsstil, til innholdsfortegnelsen.

Tildele stiler

Åpner dialogboksen Tilordne stiler , der du kan velge avsnittsstilene som skal inkluderes i indeksen. Velg riktig overskriftsnivå som stilen vil bli inkludert i indeksen.

tip

LibreOffice oppretter innholdsfortegnelsen basert p√• disposisjonsniv√•et i avsnittsstilen og avsnittsinnholdet. Hvis avsnittet er tomt, blir det ikke inkludert i innholdsfortegnelsen. For √• tvinge det tomme avsnittet til √• bli oppf√łrt i innholdsfortegnelsen, legg manuelt til et mellomrom eller et mellomrom ,manuelt. Mellomrom som er lagt til i tekstboksen Etter i kategorien Nummerering i dialogboksen Kapittelnummerering, fungerer ikke for dette form√•let, siden de er en del av avsnittsnummereringen, ikke avsnittets innholdet.

Stikkordmarkeringer

Ta med stikkordmarkeringene du setter inn ved å velge Sett inn → Register/innholdsliste → Stikkordmarkering.