Indeks (innholdsfortegnelse)

De f√łlgende valgene er tilgjengelig n√•r du velger Objektliste som type.

For å bruke denne funksjonen …

VelgSett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks eller Bibligrafitab(når Indeks er valgt).

Type og tittel

Velg type og tittel for registeret/innholdslisten.

Tittel

Skriv inn en tittel for registeret.

Type

Velg typen indeks du vil sette inn eller redigere. Alternativene som er tilgjengelige p√• denne fanen avhenger av indekstypen du velger. Hvis mark√łren er i en indeks n√•r du velger Sett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks - Innholdsfortegnelse, Indeks eller Bibliografi, kan du redigere indeksen.

Beskyttet mot manuelle endringer

Hindrer inneholdet i en innholdsfortegnelse fra √• bli endret.Manuelle endringer som du gj√łr i en innholdsfortegnelse slettes n√•r innholdsfortegnelsen lastes p√• nytt- Hvis du √łnsker mark√łren til rulle igjennom et beskyttet omr√•de, velg- LibreOffice Writer - Formateringsverkt√ły, og velg s√•Aktiver mark√łrsjekkboksenBeskyttede omr√•der.

Lag indeks eller innholdsfortegnelse

For

Velg om du vil lage et register for hele dokumentet eller bare for dette kapittelet.

Evaluer opp til nivå

Skriv inn antall disposisjonsnivåer som skal inkluderes i indeksen.

Lag fra

Bruk dette området til å angi hvilken informasjon som skal tas med i et register.

Disposisjon

Oppretter indeksen ved hjelp av disposisjonsnivåer. Ethvert avsnitt med et disposisjonsnivå mindre enn eller lik disposisjonsnivået som er spesifisert i Evaluer opp til nivå er inkludert i indeksen.

Avsnitt formatert med en av de forh√•ndsdefinerte avsnittsstilene ("Overskrift 1‚Äď10") har et disposisjonsniv√• som tilsvarer tallet i avsnittsstilen. Du kan ogs√• tilordne disposisjonsniv√•er til avsnitt i kategorien Oversikt og liste i dialogboksen Format - Avsnitt.

tip

LibreOffice oppretter innholdsfortegnelsen basert p√• disposisjonsniv√•et til avsnittsstilen og avsnittsinnholdet. Hvis avsnittet er tomt, blir det ikke tatt med i innholdsfortegnelsen. For √• tvinge det tomme avsnittet til √• bli oppf√łrt i innholdsfortegnelsen, legg manuelt til et mellomrom eller et mellomrom uten brudd i avsnittet. Mellomrom lagt til i tekstboksen Etter i Nummerering-fanen i dialogboksen Overskriftsnummerering vil ikke fungere for dette form√•let, siden de er en del av avsnittsnummereringen, ikke avsnittsinnholdet.

Flere stiler

Tar med avsnittsstilene du angir i dialogvinduet Tildele stiler, som oppf√łringer i registeret. Du velger avsnittsstilene du vil ta med i registeret, ved √• trykke knappen merket Tildel stiler til h√łyre for boksen for √• √•pne dialogvinduet tildele stiler

tip

Bruk ¬ęYtterligere stiler¬Ľ for √• inkludere avsnitt i innholdsfortegnelsen med avsnittsstilen ¬ęFigurindeksoverskrift¬Ľ eller ¬ęBibliografioverskrift¬Ľ, s√• vel som enhver annen relevant avsnittsstil.

Tildele stiler

√Öpner Tildel stiler-dialogen, der du kan velge avsnittsstiler som skal inkluderes i indeksen. Velg √łnsket indeksniv√• for hvor en stil skal vises i indeksen.

Indeksoppf√łringer

Velg dette alternativet for √• inkludere indeksoppf√łringer satt inn i dokumentet med Sett inn - Innholdsfortegnelse og indeks - Indeksoppf√łring i den genererte indeksen.