Indeks (innholdsfortegnelse)

De følgende valgene er tilgjengelig når du velger Objektliste som type.

For å bruke denne funksjonen …

VelgSett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks eller Bibligrafitab(når Indeks er valgt).

Type og tittel

Velg type og tittel for registeret/innholdslisten.

Tittel

Skriv inn en tittel for registeret.

Type

Velg typen indeks du vil sette inn eller redigere. Alternativene som er tilgjengelige på denne fanen avhenger av indekstypen du velger. Hvis markøren er i en indeks når du velger Sett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks - Innholdsfortegnelse, Indeks eller Bibliografi, kan du redigere indeksen.

Beskyttet mot manuelle endringer

Hindrer inneholdet i en innholdsfortegnelse fra å bli endret.Manuelle endringer som du gjør i en innholdsfortegnelse slettes når innholdsfortegnelsen lastes på nytt- Hvis du ønsker markøren til rulle igjennom et beskyttet område, velg- LibreOffice Writer - Formateringsverktøy, og velg såAktiver markørsjekkboksenBeskyttede områder.

Lag indeks eller innholdsfortegnelse

For

Velg om du vil lage et register for hele dokumentet eller bare for dette kapittelet.

Inkluder opp til nivå

Spesifiser maksimalt disposisjonsnivå for et avsnitt, spesifisert i Opprett fra, som skal inkluderes i indeksen.

Lag fra

Bruk dette området til å angi hvilken informasjon som skal tas med i et register.

Disposisjon

Oppretter indeksen ved hjelp av disposisjonsnivåer. Ethvert avsnitt med et disposisjonsnivå mindre enn eller lik disposisjonsnivået spesifisert i Inkluder opp til nivå er inkludert i indeksen.

Avsnitt formatert med en av de forhåndsdefinerte avsnittsstilene ("Overskrift 1–10") har et disposisjonsnivå som tilsvarer tallet i avsnittsstilen. Du kan også tilordne disposisjonsnivåer til avsnitt i kategorien Oversikt og liste i dialogboksen Format - Avsnitt.

tip

LibreOffice oppretter innholdsfortegnelsen basert på disposisjonsnivået til avsnittsstilen og avsnittsinnholdet. Hvis avsnittet er tomt, blir det ikke tatt med i innholdsfortegnelsen. For å tvinge det tomme avsnittet til å bli oppført i innholdsfortegnelsen, legg manuelt til et mellomrom eller et mellomrom uten brudd i avsnittet. Mellomrom lagt til i tekstboksen Etter i Nummerering-fanen i dialogboksen Overskriftsnummerering vil ikke fungere for dette formålet, siden de er en del av avsnittsnummereringen, ikke avsnittsinnholdet.

Flere stiler

Inkluderer avsnitt med avsnittsstilene spesifisert iTildel stiledialogboksen som indeksoppføringer. For å velge avsnittsstiler, klikk Tildel stiler-knappen til høyre for dette alternativet.Tilordnede avsnittsstiler må ha et disposisjonsnivå mindre enn eller lik verdien spesifisert iInkluder opp til nivåfor å bli inkludert i indeksen.

tip

Bruk «Ytterligere stiler» for å inkludere avsnitt i innholdsfortegnelsen med avsnittsstilen «Figurindeksoverskrift» eller «Bibliografioverskrift», så vel som enhver annen relevant avsnittsstil.

Tildele stiler

Åpner Tildel stiler-dialogen, der du kan velge avsnittsstiler som skal inkluderes i indeksen. Velg ønsket indeksnivå for hvor en stil skal vises i indeksen.

Indeksoppføringer

Velg dette alternativet for å inkludere indeksoppføringer satt inn i dokumentet med Sett inn - Innholdsfortegnelse og indeks - Indeksoppføring i den genererte indeksen.