Alternativer (Bildetekst)

Tilpass utseendet til bildetekstetiketten. Du kan velge å legge til et overskriftsnummer til bildetekstnummeret, legge til en tegnstil til bildetekstkategorien og nummeret, og velge rekkefølgen på bildetekstkategorien og bildetekstnummeret.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Sett inn → Bildetekst → Innstillinger

Åpne sprettoppmenyen og velg Bildetekst → Innstillinger

Kategori og bildetekstnummer

Bildetekst rekkefølge

Velg rekkefølge for bildetekstkategori og bildetekstnummer.

Tegnstil

Spesifiserer tegnstilen for bildetekstkategorien og bildetekstnummeret.

Rammeformat

Legg til kantlinje og skygge

Bruker objektets kantlinje og skygge på bildetekstrammen.

Overskriftsnummer før bildetekstnummer

Hvis overskriftsnummer er aktivert, bruk dette alternativet til å sette et overskriftsnummer foran bildetekstnummeret. Bruk Verktøy - Overskriftsnummerering for å aktivere overskriftsnummerering.

Opp til nivå

For typisk bruk av overskrifter, vil det valgte tallet indikere hvor mange nivåer av overskriftsnummer (fra nivå 1) som vises. Hvis [Ingen] er valgt, vises ikke noe overskriftsnummer.

note

Overskriftsnummeret som er valgt for visning er den første foregående overskriften hvis disposisjonsnivå er lik eller mindre enn det valgte disposisjonsnivået. Velg for eksempel "2" for å bruke overskriftsnummeret til den første forrige overskriften med disposisjonsnivå 1 eller disposisjonsnivå 2.

Skilletegn

Skriv inn tegnet som skal vises mellom overskriftsnummeret og bildetekstnummeret.

note

Endringer i Opp til nivå eller separator brukes også på eksisterende bildetekster.