Vis

Angir skjermskalaen og definerer hvilke elementer du vil vÊre synlige. De fleste kommandoene som du kan legge inn i -kommandoene -vinduet, kan ogsÄ nÄs via et museklikk hvis du allerede har Äpnet Elements-panelet meVis - Elemente.

Skalering

Reduser eller forstĂžrr visningen av dokumenter i LibreOffice.

Vis stĂžrre

Øker visningsskalaen til formelen med 25%. Gjeldende zoomfaktor vises pÄ statuslinjen. Et utvalg av tilgjengelige zoomalternativer er tilgjengelige via kontekstmenyen. Kontekstmenyen i arbeidsomrÄdet inneholder ogsÄ zoomkommandoer.

Vis mindre

Reduserer visningsskalaen til formler med 25%. Gjeldende zoomfaktor vises pÄ statuslinjen. Et utvalg av tilgjengelige zoomalternativer er tilgjengelige via kontekstmenyen. Kontekstmenyen i arbeidsomrÄdet inneholder ogsÄ zoomkommandoer.

Vis Alle

Viser hele formelen i maksimal stÞrrelse slik at alle elementene er inkludert. Formelen reduseres eller forstÞrres slik at alle formelelementene kan vises i arbeidsomrÄdet. Gjeldende zoomfaktor vises pÄ statuslinjen. Et utvalg av tilgjengelige zoomalternativer er tilgjengelige via kontekstmenyen. Kontekstmenyen i arbeidsomrÄdet inneholder ogsÄ zoomkommandoer. Zoomkommandoene og -ikonene er bare tilgjengelige i Math-dokumenter, ikke for innebygde Math-objekter.

Oppdater

Denne kommandoen oppdaterer formelen i dokumentvinduet.

Inneholdet i kommandovinduet oppdateres automatisk med endringer hvis Oppdater vising automatisk er aktivert.

Oppdater visningen automatisk.

Bruk denne kommandoen til Ă„ oppdatere endre formler automatisk. Dersom du ikkj velger dette, blir formelen bare oppdatert etter at du har trykket pĂ„ Vis → Oppdater eller F9.

Elementer

Dette er en liste med operatorer, funksjoner, symboler og formater som kan settes inn i en formel.

Statuslinjen

Viser eller skjuler Status-linjen nederst i vinduet.

Fullskjerm

Viser eller skjuler menyene og verktÞylinjene i Writer eller Calc. For Ä gÄ ut av fullskjermmodus, klikk pÄ Fullskjerm-knappen eller trykk pÄ Esc-tasten.