Fil

Denne menyen inneholder de generelle kommandoene for å arbeide med formeldokumenter, for eksempel opprette, åpne, lagre og skrive ut.

Ny

Lag et nytt LibreOffice-dokument.

Åpne

Åpner en lokal eller ekstern fil. Å åpne flere filer er mulig.

Nylig brukte dokumenter

En liste over nylig brukte filer. Trykk på filnavnet for å åpne en fil.

Veivisere

Veileder deg gjennom å lage forretnings- og personlige brev, fakser, agendaer og mer.

Lukk

Lukk dokumentet uten å avslutte programmet.

Lagre

Lagre dette dokumentet.

Lagre som

Lagre dokumentet et annet sted, med et annet navn eller som en annen filtype.

Lagre alle

Lagrer alle endrede LibreOffice-dokumenter.

Last på nytt

Hent opp igjen den sist lagrede utgaven av dokument.

Versjoner

Lagrer og organiserer flere versjoner av gjeldende dokument i samme fil. Du kan også åpne, slette og sammenligne tidligere versjoner.

Eksporter

Lagre dokumentet med et annet navn og format der du velger.

Send

Send en kopi av dokumentet til andre programmer.

Egenskaper

Vis dokumentets egenskaper, slik som statistikk, antall ord og når det ble opprettet.

Skriv ut

Skriver ut gjeldende dokument, utvalg eller sidene du angir. Du kan også angi utskriftsalternativer for gjeldende dokument. Utskriftsalternativene kan variere i henhold til skriveren og operativsystemet du bruker.

Skriverinnstillinger

Velg standardskriveren for gjeldende dokument og endre utskriftsalternativer.

Avslutt LibreOffice

Lukker alle LibreOffice-programmer og ber deg lagre endringene. Denne kommandoen finnes ikke på macOS-systemer.