Vis Alle

Viser hele formelen i maksimal størrelse slik at alle elementene er inkludert. Formelen reduseres eller forstørres slik at alle formelelementene kan vises i arbeidsområdet. Gjeldende zoomfaktor vises på statuslinjen. Et utvalg av tilgjengelige zoomalternativer er tilgjengelige via kontekstmenyen. Kontekstmenyen i arbeidsområdet inneholder også zoomkommandoer. Zoomkommandoene og -ikonene er bare tilgjengelige i Math-dokumenter, ikke for innebygde Math-objekter.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis – Vis alt

Når du er på verktøylinjen, trykk på

Ikon Vis Alle

Vis alt