Bildelinje

Bruk Bildelinjen til å angi farge, kontrast og lysstyrke for de valgte bildeobjektene.

Bildefilter

Denne knappen på bildeverktøylinjen åpner filterlinjen, som lar deg bruke forskjellige filtre på det valgte bildet.

Ikon Filter

Filter

Bildemodus

Viser en liste over visningsegenskapene til det valgte bildeobjektet. Det innebygde eller lenkede bildeobjektet i denne filen endres ikke, bare visningen av objektet.

Cellestiler

Bildemodus

Farge

Åpner Farge-verktøylinjen slik at du kan redigere noen egenskaper for det valgte objektet.

Gjennomsiktighet

Angir hvor gjennomsiktig bildeobjektet skal være. Du kan velge verdier fra 0 % (ugjennomsiktig) til 100 % (helt gjennomsiktig).

Ikon

Gjennomsiktighet

Beskjær bilde

Lar deg beskjære visningen av et bilde som er satt inn. Det er bare visningen som beskjæres. Det gjøres ingen endringer i selve bildet som er satt inn. Beskjæringsfunksjonen er bare slått på når et bilde er valgt.

I Impress og Draw vises det ikke noe dialogvindu når du trykker på knappen, men åtte beskjæringshåndtak vises rundt bildet. Åpne sprettoppmenyen for bildet og velg Beskjær BildeHvis du vil bruke et dialogvindu til å beskjære bildet.

Dra i ett av de åtte beskjæringshåndtakene for å beskjære bildet.

ikon

Beskjær bilde