Disposisjonslinjen

I disposisjonsvisning, inneholder disposisjonslinjen redigeringsverkt√ły som brukes ofte. Trykk p√• pilen ved siden av en knapp for √• √•pne en verkt√łylinje som inneholder flere funksjoner.

Reduser

Flytter et listeavsnitt der mark√łren er plassert, eller valgte listeavsnitt, ned ett listeniv√•.

Ikon Flytt ned

Framhev

Flytter et listeavsnitt der mark√łren er plassert, eller valgte listeavsnitt, opp ett listeniv√•.

Ikon Framhev

Flytter avsnittet der mark√łren er plassert, eller valgte avsnitt, til etter neste avsnitt.

Ikon Flytt ned

Flytter avsnittet der mark√łren er plassert, eller valgte avsnitt, til f√łr forrige avsnitt.

Ikon Flytt opp

Vis Formatering

Skjuler eller viser tegnformatering av lysbildeoverskrifter. √Öpne Stilbehandler-dialogvinduet, h√łyreklikk p√• en stil og velg endre for √• endre tegnformateringen til en overskrift.

Vis formateringsikon

Vis formatering

Svart-hvitt

Viser lysbildene i svart-hvitt.

Svart-hvitt-ikon

Svart-hvitt

Vis kun f√łrste niv√•

Skjuler alle overskriftene til lysbildene i gjeldende lysbildefremvisning bortsett fra titlene på lysbildene. Skjulte overskrifter er indikert med en svart linje foran en lysbildetittel. For å vise overskriftene, klikk på Vis alle nivåer-ikonet.

Ikon Vis kun f√łrste niv√•

Vis kun f√łrste niv√•

Vis alle nivåer

Viser de skjulte overskriftene til lysbildene i gjeldende lysbildefremvisning. For å skjule alle overskriftene i gjeldende lysbildefremvisning, bortsett fra lysbildetitlene, klikker du på Vis alle nivåer ikonet.

Ikon Vis alle nivåer

Vis alle nivåer

Skjul underpunkter

Skjul underoverskriftene til en valgt overskrift. Skjulte underoverskrifter vises med en svart linje foran overskrifta. For å vise overskriftene på lavere nivå, trykk på knappen Vis Undernivåer.

Ikon Skjul Underpunkter

Skjul underpunkter

Vis underpunkter

Vis de skjulte underoverskriftene til en valgt overskrift. For å skjule underoverskriftene til en valgt overskrift, trykk på knappen Skjul undernivåer.

Ikon Vis Underpunkter

Vis underpunkter